Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home3/ckdomain/public_html_aba/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3560: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3562: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3563: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3564: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
A Bad Ass Server • View topic - lost sound in my headset
Home Page Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Home Page Home Page  [ 28 posts ]  Go to page
1, 2, 3
 >> Next 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
 Post subject: lost sound in my headset
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 10:02 am 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
help iv lost the sound in my head set,mic
only in unreal works in sound recordings and other programs just not in unreal
did some digging around but I cant find anything but then again i don't know jack squat about computers

use to type only then I started using a head set for a little time and now its like trying to wright with the wrong hand


Image My spelling sucks figure it out
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 4:45 pm 
User avatar
Over Lord

Joined: Wed Oct 01, 2008 8:50 pm
Posts: 367
Location: Ontario, Canada
Are you saying that you lost your game sound as well as mic for chat - Both? If it is just that you can not talk with your mic - try pushing "V 1 1 and than find your name and select that number" than see if it works. Also make sure you binded key for chat is still as you have set it in the settings/input/configure controls section of your ut2004 game. Also does the sound work without your headset?


Work before play, and if work becomes play - PLAY HARD!


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 6:00 pm 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
keys are still bound to default settings F to activate P to talk
regular speakers work fine
but no sound or talk from head set only on unreal works fine on other programs
and what is V11


Image My spelling sucks figure it out
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 9:31 pm 
User avatar
Over Lord

Joined: Wed Oct 01, 2008 8:50 pm
Posts: 367
Location: Ontario, Canada
V11 is the command to open up the speech commands ingame! It appears to me that you will probably need a new headset.


Work before play, and if work becomes play - PLAY HARD!


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 7:52 am 
User avatar
Captain

Joined: Thu Jan 08, 2009 9:03 am
Posts: 84
{ABA}Worlock wrote:
keys are still bound to default settings F to activate P to talk
regular speakers work fine
but no sound or talk from head set only on unreal works fine on other programs
and what is V11


So you are saying:
1) Audio from headset does not work in Unreal
2) Mic in headset does not work in Unreal
3) Audio from headset works in all other programs
4) Mic works in all other programs

Is this correct?

For the Audio problem have you check the Audio settings within Unreal?

With the headset plugged into the computer do this -
From the main menu (when Unreal first starts) there is a "Settings" selection. Choose that.
Within the next window, on the top there are several tabs select the Audio tab.

Within this window I think that there are check boxes to enable or disable music and audio. You'll have to look for this because I am writing
this at work from memory. Make sure that those are Ticked.

Next, there are volume slider bars for Music and Audio at the very top of this Audio window. If they are at the far left than you are at Zero volume level.
Move those to the right so that they are set at 50%. As you slide the bars I believe that you will hear the volume increase and either music or the announcer voice,
depending on which bar, as you slide it - if the headset is working.

I believe that is all the settings there are for Audio. If this does not resolve the problem than you may have to look at the Windows settings.

I won't troubleshoot the Mic yet until you get the Audio working.


Image
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 8:44 am 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
Yes that is correct
volume on music is at 50% was at 25% volume on voice is 50% was at 100%
all boxes checked still not working :cry:
Also I just noticed in line volume control on headset controls external speakers is that normal


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Image My spelling sucks figure it out
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 4:12 pm 
User avatar
Captain

Joined: Thu Jan 08, 2009 9:03 am
Posts: 84
To answer your question about "in-line" volume control affecting speakers:

Are you saying that - there is a physical volume adjustment on the physical cable of the headset and that this affects the speaker volume?

If so - I have never heard of this. As far as I know this should only control the output to the headset.

Your Unreal settings all look good.

I don't recall if there is one - But perhaps there is a MUTE setting Enabled somewhere in one of the INI files.

Anyone? (still at work).

Also - If you unplug the headset from the computer - Does the Audio (voice and music) play through the speakers OK?


Image
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 4:32 pm 
User avatar
Captain

Joined: Thu Jan 08, 2009 9:03 am
Posts: 84
One other thing - You are running Windows XP...correct? If not than let us know which Operating System you are running.


Image
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 4:36 pm 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
I'm using vista
did that just throw a wrench into the works
on the in line volume never notice it before usually speakers get turned off when head phone are on in line volume also has a mute button and i checked it
use to be when head set was plugged in speakers turned off not so now speakers always on
also a new development lost web radio
sound recorder a program on my conputer still works
seem to only affect online stuff could it be my ISP or there setting or mine ??
but no headset sound in unreal off line its getting worse. may be sound card ??


Image My spelling sucks figure it out
Image


Last edited by {ABA}Worlock on Fri Nov 20, 2009 5:07 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 4:53 pm 
User avatar
Over Lord

Joined: Wed Oct 01, 2008 8:50 pm
Posts: 367
Location: Ontario, Canada
Try leaving the default channel blank, instead of your name!


Work before play, and if work becomes play - PLAY HARD!


Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
Home Page Home Page  [ 28 posts ]  Go to page
1, 2, 3
 >> Next 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron